montageU ontvangt een heldere offerte

De eerste stap is een digitale offerte met een legplan en een heldere uitleg over de kosten/baten. De offerte is duidelijk en helder geschreven zodat u snel inzichtelijk heeft wat uw voordelen zullen zijn.

Schouwing en doorspreken installatie

Daarna volgt een gesprek waarin de systemen worden uitgelegd en tot slot een schouwing bij u thuis om de complete installatie door te spreken, uw wensen vast te leggen en alle componenten te controleren zoals het dak, de afmetingen, uw meterkast en de bekabeling. We zullen een afspraak maken voor het plaatsen van de panelen. Dit kan binnen 2 tot 4 weken na de schouwing.

Montage

De montage is binnen 1 dag klaar. Wij helpen ook met de aanmelding bij energieleveren.nl en bij de installatie van de app. Bij Solaredge wordt bovendien nog het legplan digitaal ingetekend zodat u per paneel kunt zien wat de opbrengst is.

BTW teruggave

20200724 110732De BTW teruggave is al een vak apart en daarom hebben wij professionals die de hele procedure uit handen nemen en voor u de BTW teruggave regelen voor nu en in de toekomst. Deze regeling is bij al onze prijzen inbegrepen en kost u geen cent extra.

Subsidie

Op de website verbeterjehuis.nl kunt u checken of er nog subsidieregelingen van toepassing zijn voor uw situatie. Het loont altijd even om hier doorheen te lopen want een combinatie met bijvoorbeeld isolatieverbetering kan dubbel voordelig zijn.

Birdblocker

Heeft u veel last van vogels en met name duiven kunnen echt vervelend zijn, dan hebben wij een oplossing om deze ongenode gasten te weren. Wij monteren speciale borstels tussen de panelen en de dakbedekking zodat vogels geen kans krijgen om eronder te kruipen. Door de open constructie blijft ook de koeling van de panelen in tact wat uiteraard de opbrengst weer ten goede komt.

 

Ontvang binnen 24 uur een offerte!

 

Offerte aanvragen

Hot Solar Deals

Voor iedereen die van heldere afspraken houdt en volledig ontzorgd wil worden.